👩‍🔬🧑‍🔬Честитки за нашите ученици Ирина Јанеска и Мартин Трпески за постигнатите резултати на регионалниот натпревар по Хемија, а на ученикот Мартин Трпески кој се пласира на државниот натпревар му посакуваме многу успех.
Ментор: Снежана Петковска 👩‍🏫