Општински натпревари во РАКОМЕТ

Денес во Спортската сала Гоце Делчев во Илинден во организација на Сојуз на училишен спорт ИЛИНДЕН по повод СВЕТСКИТЕ ДЕНОВИ НА СПОРТОТ И ЗДРАВЈЕТО се одиграа општински натпревари во РАКОМЕТ за ученици од 6 и 7 одд. 1. место ООУ РИСТО КРЛЕ. 2. место ООУ БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ 3. место ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ  

Регионален натпревар по Хемија

Честитки за нашите ученици Ирина Јанеска и Мартин Трпески за постигнатите резултати на регионалниот натпревар по Хемија, а на ученикот Мартин Трпески кој се пласира на државниот натпревар му посакуваме многу успех. Ментор: Снежана Петковска