Во Спортската сала Гоце Делчев во Илинден во организација на Сојуз на училишен спорт ИЛИНДЕН се одржа општинскo отворено натпреварување во футсал машки за 6 и 7 одд.

1.место. ООУ “БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ”
2.место. ООУ “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ”
3.место ООУ “БРАТСТВО И ЕДИНСТВО”
4.место ООУ “РИСТО КРЛЕ”
5.место ООУ “КОЧО РАЦИН”

Спортски поздрав за сите учесници.